Du er her:   >   Forside   >   Om os   >   Presserum
 

Pressekontakt Plastindustrien

Presserum

 

Vi lægger stor vægt på at være i løbende dialog med medier og andre relevante interessenter samt at give en hurtig og effektiv betjening.

 

Find mere information på følgende sider:

 

Pressekontakt

Journalister kan til enhver tid kontakte os. Vi bestræber os på altid at være tilgængelige - også udenfor åbningstiden.

 

Thomas Drustrup

Thomas Drustrup

Direktør
Tlf.: 2949 4608
td@plast.dk

 

 

 

Asbjørn Lindsø

Asbjørn Lindsø

Kommunikationsansvarlig
Tlf.: 2689 3020
al@plast.dk

 

 

Følg os på Twitter:

 

Plastindustrien

 

Kommunikationsansvarlig Asbjørn Lindsø

 

Kommunikationskonsulent Lars Friis Farsøe

 

Adm. direktør Thomas Drustrup

 

Miljøchef Helle Fabiansen

 

Miljøkonsulent Jakob Clemen


Innovationskonsulent Rasmus Grusgaard

Seneste pressemeddelelser fra Plastindustrien

07-04-2016

Dansk Folkepartis miljøordfører Pia Adelsteen var mandag 4. april på besøg hos Ulstrup Plast for at høre om virksomhedens forskellige grønne tiltag og drøfte, hvordan vi bedre kan skabe flere danske arbejdspladser.

26-02-2016

Et kandidatprojekt ved DTU Vindenergi har bragt ny viden om betydningen af hærdningsforløbet for de mekaniske egenskaber af et kompositmateriale. Projektets opdagelser er så vigtige, at det belønnes med Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsespris 2015. 

13-01-2016

VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN har netop givet en fælles bevilling på 8,9 millioner kroner til Projekt Plastfrit Hav, der gennem en række forskellige tiltag skal undersøge og reducere plastforureningen i havet. Med i projektet er Plastindustrien, Det Økologiske Råd og Plastic Change.

11-01-2016

Antallet af jobs i plastbranchen er faldet markant siden krisen, men trods færre ansatte har virksomhederne øget omsætningen i samme periode. Det viser en ny analyse fra Plastindustrien. Analysen konkluderer også, at knap 30.000 danskere arbejder med plastproduktion, hvilket gør plastbranchen til en af dansk industris største underbrancher.

21-12-2015

Børne-, undervisnings og ligestillingsminister Ellen Trane Nørby (V) lagde den 18. december vejen forbi Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Her mødtes ministeren med Plastindustrien til en dialog om, hvad der skal til for at løse branchens store udfordringer med mangel på faglært arbejdskraft.

02-12-2015

Kommissionen fremlagde i dag en ny pakke om cirkulær økonomi, der bl.a. byder på konkrete målsætninger om markant øget genanvendelse af plast. Plastindustrien byder den velkommen, men peger på, at det kommer til at kræve politisk handling at indfri målene i Danmark. Øget liberalisering af affaldsområdet er i den forbindelse afgørende.

19-11-2015

En ny dansk undersøgelse fra Miljøstyrelsen konkluderer, at hovedkilderne til mikroplast i vandmiljøet i Danmark er dækslid og brug af fodtøj. Kun 0,1% af den samlede mængde mikroplast stammer fra dansk plastproduktion. Plastindustrien er glad for kortlægningen, men udledningen fra virksomhederne skal endnu længere ned.

09-11-2015

Mandag var Thomas Danielsen (V) inviteret på besøg hos Sundolitt A/S, der producerer EPS. Her skulle formanden for Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg høre om EPS som isoleringsmateriale og drøfte, hvad man kan gøre for at få flere danske jobs og bedre vækst. 

07-10-2015

En ny sektion under brancheforeningen Plastindustrien er netop blevet stiftet. Danske plastrørsproducenter er nemlig gået sammen om at danne NPG Denmark/Rørsektionen. Formålet med samarbejdet er at skabe et stærkt talerør for danske plastrørsvirksomheder i forhold bl.a. kvalitetsstandarder.

29-09-2015

To 9. klasser på Antvorskov Skole i Slagelse har i den forgangne uge udarbejdet konkrete ideer til at genbruge plastikken i vores hverdag. Det er sket i samarbejde med de danske plastvirksomheders brancheforening Plastindustrien og den grønne tænketank CONCITO’s Klimaambassade. 

Abonnér på pressemeddelelser og nyhedsbreve

Læs mere om vores nyhedsbreve og dine muligheder her.

 

Dit navn
Din e-mail

OBS: Denne tilmelding fjerner ikke dine nuværende abonnementer.

Portrætfotos

 

Plastindustriens formand:

Adm. direktør Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
Download portræt af Søren Ulstrup

 

Plastindustriens direktør:
Thomas Drustrup
Download portræt af Thomas Drustrup 1

Download portræt af Thomas Drustrup 2

 

Billeder fra Plastindustrien

 

Vi har mange gode billeder i høj opløsning af plastprodukter, produktionsprocesser, genanvendelse og meget andet. Har du brug for et særligt billede, kan vi muligvis hjælpe dig.

 

Kontakt kommunikationsansvarlig Asbjørn Lindsø: al@plast.dk.

 


Del denne sideModtag nyheder fra Plastindustrien


Plastindustrien giver dig muligheden for at få nyheder om præcis de emner, som er relevante dig for.

Du kan se endnu flere muligheder og læse mere om de enkelte nyhedsbreve her.

Nyhedsbrevet der giver dig det samlede overblik

Til pressen fra Plastindustrien

Presseklip. Det skriver andre medier om plast og plastbranchen

Følg med i udviklingen på miljøområdet

Nyheder fra de danske plastvirksomheder

Få en mail, når der er ledige jobs i branchen

Vores miljøchef blogger om plast, kemi og forbrugerspørgsmål

Navn

E-mail


Om os

 

Plastindustrien arbejder blandt meget andet for at udvide befolkningens kendskab til plast og styrke branchens konkurrenceevne og omdømme. 
 

Kontakt os

 

Vesterbrogade 1E, 3.
1620 København V
Mail: pd@plast.dk
Telefon: 3330 8630