Du er her:   >   Forside   >   Om os   >   Presserum
 

Pressekontakt Plastindustrien

Presserum

 

Vi lægger stor vægt på at være i løbende dialog med medier og andre relevante interessenter samt at give en hurtig og effektiv betjening.

 

Find mere information på følgende sider:

 

Pressekontakt

Journalister kan til enhver tid kontakte os. Vi bestræber os på altid at være tilgængelige - også udenfor åbningstiden.

 

Thomas Drustrup

Thomas Drustrup

Direktør
Tlf.: 2949 4608
td@plast.dk

 

 

 

Asbjørn Lindsø

Asbjørn Lindsø

Kommunikationsansvarlig
Tlf.: 2689 3020
al@plast.dk

 

 

Følg os på Twitter

 

Følg Plastindustrien

 

Følg kommunikationsansvarlig Asbjørn Lindsø

 

Følg kommunikationskonsulent Lars Friis Farsøe

 

Følg miljøchef Helle Fabiansen

 

Seneste pressemeddelelser fra Plastindustrien

09-02-2015

Familien Høgh Skovlunde har i flere år kæmpet med at få indetemperaturen op over 20 grader i deres murstensvilla. Udover en højere indetemperatur var det vigtigt for familien at fastholde huset æstetiske ydre, og derfor valgte de en ny type facadeisolering fra Briiso med PIR-skum udviklet af Bayer MaterialScience. 

21-01-2015

Den europæiske fødevareautoritet EFSA slår det nu fast igen i en endelig vurdering: Bisphenol A udgør ingen risiko for forbrugerne. Plastindustriens miljøchef Helle Fabiansen håber, at diskussionen om yderligere regulering af stoffet nu kan parkeres.

09-12-2014

Brancheorganisationen Plastindustrien og de to NGO’er Plastic Change og Det Økologiske Råd har netop underskrevet en samarbejdsaftale om ’Projekt Plastfrit Hav’. Det utraditionelle partnerskab har til formål at søsætte projekter, der skal skabe ny viden om, hvordan vi kommer plastaffald i havet til livs.  

11-11-2014

Mandag den 17. november indvier Aage Vestergaard Larsen A/S et nyt genanvendelsesanlæg med en årlig kapacitet på 5.000 tons. Anlægget er et stort skridt på vej mod etableringen af en egentlig genanvendelsesindustri i Danmark, mener Plastindustrien.

07-11-2014

Som en del af en ny byggepolitisk strategi lancerer regeringen nu en gennemgribende gennemgang af brandreguleringen indenfor byggeriet. Målet er at gøre reglerne ”intelligente” og styrke muligheden for at anvende nye materialer i byggeriet. Et fantastisk spændende initiativ, der fremover kan gøre det både billigere og grønnere at bygge nyt i Danmark, mener Plastindustrien.

04-11-2014

Sidste uges Building Green-messe i Forum blev en stor succes for Plastindustriens PUR-sektion, der fortalte både fagfolk og studerende om fordelene ved PUR-isolering. På PUR-sektionens stand deltog bl.a. Karina Vedel Kronborg fra DC-System Insulation A/S og Jonas Ejlertsen fra Bayer Material Science. 

09-10-2014

Plastindustriens PUR-sektion er for tredje år i træk at finde på Building Green-messen i Forum fra den 29.-30. oktober. PUR-sektionens faglige sekretær, Thomas Brønnum, forklarer, at man i år præsenterer nye generiske miljøvaredeklerationer for isoleringsløsninger i polyurethan.

03-10-2014

Det Økologiske Råd foreslår, at Danmark gør som Californien og forbyder lette engangsposer af plast. Men det er helt overflødigt, mener Plastindustrien. Danmark bruger allerede færrest engangsposer i hele EU, og vi bliver fremhævet som plastpose-duks. 

29-09-2014

Maskinparkerne på landets erhvervsuddannelser trænger til et løft. Derfor bør Folketingets partier finde penge til nye maskiner, når næste års finanslov snart skal forhandles på plads. Det mener Plastindustriens direktør Thomas Drustrup, der bl.a. har skrevet et fælles debatindlæg med Dansk Metal for at blive hørt. 

22-08-2014

Det største hold plastmagere nogensinde er netop startet på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Plastindustriens direktør Thomas Drustrup er meget tilfreds med udviklingen, da industrien har en stor udfordring med mangel på faglært arbejdskraft.

Abonnér på pressemeddelelser og nyhedsbreve

Læs mere om vores nyhedsbreve og dine muligheder her.

 

Dit navn
Din e-mail

OBS: Denne tilmelding fjerner ikke dine nuværende abonnementer.

Portrætfotos

 

Plastindustriens formand:

Adm. direktør Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
Download portræt af Søren Ulstrup

 

Plastindustriens direktør:
Thomas Drustrup
Download portræt af Thomas Drustrup

Billeder fra Plastindustrien

 

Vi har mange gode billeder i høj opløsning af plastprodukter, produktionsprocesser, genanvendelse og meget andet. Har du brug for et særligt billede, kan vi muligvis hjælpe dig.

 

Kontakt kommunikationsansvarlig Asbjørn Lindsø: al@plast.dk.

 


Del denne sideModtag nyheder fra Plastindustrien


Plastindustrien giver dig muligheden for at få nyheder om præcis de emner, som er relevante dig for.

Du kan se endnu flere muligheder og læse mere om de enkelte nyhedsbreve her.

Nyhedsbrevet der giver dig det samlede overblik

Til pressen fra Plastindustrien

Presseklip. Det skriver andre medier om plast og plastbranchen

Følg med i udviklingen på miljøområdet

Nyheder fra de danske plastvirksomheder

Få en mail, når der er ledige jobs i branchen

Vores miljøchef blogger om plast, kemi og forbrugerspørgsmål

Navn

E-mail


Om os

 

Plastindustrien arbejder blandt meget andet for at udvide befolkningens kendskab til plast og styrke branchens konkurrenceevne og omdømme. 
 

Kontakt os

 

Vesterbrogade 1E, 3.
1620 København V
Mail: pd@plast.dk
Telefon: 3330 8630